Personalia

RB 1135

Personalia: AXON Advocaten

Overgenomen uit't persbericht: Nieuw gespecialiseerd advocatenkantoor gericht op life sciences industrie opent haar deuren.

Axon Advocaten, een advocatenkantoor dat zich specifiek richt op de life sciences branch, is vanaf 1 september 2011 in volle bezetting van start gegaan. Het kantoor is opgericht door Carine van den Brink, Erik Vollebregt en Karin Verzijden. Life sciences omvat alles op het gebied van gezondheid, voedsel en daarmee samenhangende technologie, zoals geneesmiddelen, biotechnologie en medische technologie. 

RB 960

Personalia

Hogan Lovells versterkt zich met leading Life Sciences team in Amsterdam

Het internationale advocatenkantoor Hogan Lovells heeft haar wereldwijde Life Sciences praktijk versterkt door het aantrekken van leading regulatory Life Sciences partner Carla Schoonderbeek en haar team van vijf medewerkers. Carla zal toetreden tot de maatschap van Hogan Lovells International LLP per 1 juli 2011.

Carla, die momenteel leiding geeft aan de Life Sciences groep van NautaDutilh, wordt gezien als één van de vooraanstaande juridische experts op het gebied van Life Sciences in Europa. Het team dat Carla meeneemt bestaat uit de volgende vijf medewerkers: Bart Jong, Hein van den Bos, Paul Loeb, Ruth Franken en Frederique Reijntjes.

RB 908

Personalia

Persbericht 13 mei 2011: Het Amsterdamse nichekantoor Hoogenraad & Haak, advertising + IP advocaten heeft zich versterkt met IE-advocaat Daan van Eek, die eerder bij Höcker werkte. Daan verdiende zijn eerste sporen als student-medewerker aan het CIER in Utrecht en als assistent van de redactie van het tijdschrift IER. Bij Hoogenraad & Haak werkt Daan op alle terreinen: reclamerecht, intellectuele eigendom (behalve octrooien) en productinformatie. Vanwege de groei van de praktijk heeft Hoogenraad & Haak ook secretaresse Linda van den Berg aangetrokken. Alle reden voor een nieuwe who-is-who pagina.