RB
 

Over Reclameboek

In Reclameboek.nl vindt u onderwerpen als misleidende en vergelijkende reclame, reclame en consumentenbescherming, maar ook berichtgeving over de handhaving van reclameregels door de consumentenautoriteit en de Reclamecodecommissie. Reclamerecht dus, in de breedste zin van het woord. Ook public relations, sponsoring en sales promotions komen aan bod op Reclameboek.nl.

Mr. Ebba Hoogenraad en mr. Willem Leppink bepalen het beleid, de richting en strategie van www.reclameboek.nl.

Reclameboek.nl is onafhankelijk. Dus niet verbonden aan een kantoor, een universiteit of een organisatie. Om onafhankelijk te kunnen blijven en te kunnen groeien is Reclameboek.nl ondergebracht bij deLex. Heeft u berichten op het gebied van reclamerecht en commerciële communicatie zoals gewonnen zaken, opmerkelijke inbreuken, verrassende transfers en benoemingen? Of heeft u tips en suggesties? Laat het ons weten via redactie@reclameboek.nl

Nieuwsbrief
In deze gratis nieuwsbrief vindt u de jurisprudentie van Reclameboek. Handig voor jurisprudentielunches en als u zelf besprekingen voorbereidt.

Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief Reclameboek.

Altijd op de hoogte? Meld u ook aan voor één van onze andere gratis nieuwsbrieven:

Kernredactie

Ebba Hoogenraad, advocaat, Hoogenraad & Haak

Willem Leppink, advocaat, Ploum

Redactie

Ady van Nieuwenhuizen, advocaat, Fieldfisher

Anne Veldhuizen, Rituals

Carja Mastenbroek, advocaat, GoodLaw

Daan van Eek, Land Life Company

Menno Heerma van Voss, advocaat, KEENON

Naomi Ketelaar, rechter in opleiding, rechtbank Rotterdam

Sarah Arayess, advocaat, Say legal

Timme Geerlof, advocaat, Windt Le Grand Leeuwenburgh

Contact
redactie@reclameboek.nl

Bij het samenstellen van onze database gaan wij zorgvuldig te werk. Heeft u bezwaar tegen publicatie van een bericht, neemt u dan contact op met de uitgever Claudia Zuidema: czuidema(at)delex.nl.