RB 3473

Mr. S.K. Martens Academie 2021

Na een bijzondere jaar waarin we 16 deelnemers mochten feliciteren met de afronding van de postacademische specialisatie-opleiding IE- en procesrecht in de commerciële praktijk aan de Mr. S.K. Martens Academie, staan we klaar voor de studenten van 2021!
 
We kijken met plezier terug op de zes fysieke en tien online bijeenkomsten die we organiseerden voor de eerste deelnemers. Bijeenkomsten waarin we ons hebben verdiept in niet minder dan 39 onderwerpen over het IE (proces)recht. Het was intensief, leerzaam en bracht goede onderlinge contacten.

En we kijken uit naar het nieuwe jaar, met een nieuwe groep studenten. Een nieuw jaar waarin we deelnemers en docenten op een intensieve, laagdrempelige manier met elkaar verbinden, om kennis en ervaringen te delen.

Wil jij dat ook? Doe dan mee en leer alles over IE (proces)recht. Op 11 februari 2021 start de nieuwe groep met advocaten en bedrijfsjuristen. Er is nog plek.

Kijk voor het programma op de website* of mail naar info@delex.nl.

* Programma onder voorbehoud: de strekking van het programma blijft ongewijzigd, de praktische uitvoering kan worden aangepast aan de omstandigheden