RB 3468

Kennismaking en verdieping nieuwe Franchisewet 2021

Binnenkort start bij deLex Media een serie online seminars over de nieuwe Franchisewet die naar verwachting per 1 januari 2021 in werking treedt. Deze wet heeft gevolgen voor zowel franchisenemers- als gevers, en voor u als professional in het vakgebied.
De gevolgen voor franchiseovereenkomsten, privacy en marketing zijn aanzienlijk!
Bert-Jan van den Akker, Esther Brons-Stikkelbroeck en Eva de Vries nemen u gedurende vier seminars mee door de algemene en praktische aspecten van deze nieuwe wet.

De serie gaat volgende week al van start, op donderdag 17 december met een inleiding in het franchiserecht en IE, verzorgd door Bert-Jan van den Akker. Op donderdag 21 januari geeft Esther Brons een verdiepend seminar. Onderwerpen die deze ochtend aan bod komen zijn onder andere de precontractuele fase, de goodwillregeling en het informatiedossier. Op donderdag 4 februari zal Eva de Vries een verdieping geven op de privacy aspecten van de wet. En tot slot ligt op donderdag 25 februari de focus op de praktische toepassing van franchisecontracten.
 
Tijden: 09.30 -11.00 uur. Deelname kost 150 euro per seminar, of 500 euro voor de hele serie. Voor deLex sponsors is de prijs 125 euro  per seminar, of 400 euro voor de hele serie. Voor een volledig overzicht van de tijden, sprekers en onderwerpen klikt u hier.  
 
Wij verwelkomen u graag tijdens deze serie seminars!

Op het programma op donderdag 17 december:

- Introductie van franchiserecht
- Franchise & IE
- De franchiseformule
- Huisstijl
- Winkelinrichting
- KnowHow
- Handelsnaam
- Merken
- Licenties
- De nieuwe Franchisewet
 

Meld u hier aan voor dit onderdeel, of hier voor het volledige programma!