RB
DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023
RB 3782

Entertainment en Recht - woensdag 6 september

Aanmelden is nog mogelijk voor Entertainment & recht: een middag vol muziek-, film- en entertainment recht, voor en door experts uit de praktijk, op woensdag 6 september. Kom langs voor een kijkje achter de schermen bij de radio frequentieveilingen, voor de Entertainment top 10 en voor 'Sync, de praktijk', waarbij Bjorn Schipper aan de hand van praktijkcases toelicht hoe je de rechten ‘cleart’ bij het synchroniseren van muziek en beeld.

Discussieer mee met het panel, met Bindu De Knock (Crosslink Legal), Lilian Rozenberg (Buma Stemra) en Stijn Kloosterboer (Spinnin' Records) en praat bij tijdens de netwerkborrel, deze keer in Parkzuid in het Vondelpark te Amsterdam.

De onderwerpen en de sprekers
Marijn Kingma (Höcker) en Michiel Odink (Leeway) nemen u samen met Laura Broers (AC&R), Stijn Kloosterboer, Bindu de Knock, Lilian Rozenberg (Buma Stemra), Bjorn Schipper (Plus One Legal), Anke Strijbos (Brinkhof) en Herbert Visser (Radiocorp) mee in onder meer de ´Entertainment Top 10´, ´Sync, de praktijk´, ´Actualiteiten film´, de weerbarstige wereld van de covers en de DSM transparantieverplichting voor streamingplatforms, via presentaties, interviews en een paneldiscussie.

Locatie: Parkzuid, Vondelpark
Tijd: 12.45 tot 17.15 met hapje bij ontvangst en aansluitend borrel
Accreditatie: 4 punten

Bent u er ook weer bij? Aanmelden kan via de website.
Let op: sponsorkantoren krijgen korting op het tarief.