RB 3566

Nationaal Mediarechtcongres op donderdag 25 november

Binnenkort staat het Nationaal Mediarechtcongres 2021 weer op het programma. Live deze keer, in een passende ruimte in het Volkshotel te Amsterdam. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Deze editie staat onder meer in het teken van de publieke omroep en democratie, commerciële mediadiensten, (des)informatie, toezicht en natuurlijk van nieuwe ontwikkelingen in rechtspraak, wetgeving en beleid. Samen met dagvoorzitter Remy Chavannes (Brinkhof) belichten diverse experts de actuele ontwikkelingen in het huidige medialandschap. Op het programma staan onder meer:

- Peter Eijsvoogel (commissaris bij het Commissariaat voor de Media) over toezicht op commerciële mediadiensten op aanvraag;
- Panelsessie ‘bescherming van de minderjarige mediaconsument’, met: Sela Kooter (beleidsadviseur Commissariaat voor de Media), Tiffany van Stormbroek (directeur NICAM), Jasmijn Touw (director public policy - Benelux & Nordics, Netflix) en Jens van den Brink (Kennedy Van der Laan), met een jurisprudentie-update onrechtmatige perspublicaties

Wanneer: 25 november 2021, van 13.00 – 17.15 uur. (Inloop met lunch vanaf 12.30 uur)
Locatie: Het Volkshotel, Wibautstraat, Amsterdam
Accreditatie: 4 po punten

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, we zorgen voor een passende afstand in de zaal.
Het volledige programma kunt u inzien onder deze link. Schuift u ook aan? Aanmelden kan via de website of via info@delex.nl.