RB 3434

Bourdrez, Brouwer en Van Werven starten boetiekkantoor Walden Law

Walden is een boetiekkantoor gericht op intellectueel eigendom, kunst en media, opgericht door drie IE-specialisten met in totaal 50 jaar ervaring: Aernoud Bourdrez, Berber Brouwer en Benjamin van Werven.

Naast de traditionele IE-rechten, zoals auteurs-, merken- en modellenrecht, richt Aernoud zich in het bijzonder op de kunstwereld, Berber op productvormgeving, privacy en digitale technologie en Benjamin op media en entertainment. Met Aernoud Bourdrez heeft Walden Law bovendien een professioneel onderhandelaar in huis, die ook trainingen geeft op dit gebied. Zijn expertise op dit terrein is een belangrijke toegevoegde waarde voor het kantoor.

Aernoud werkte voorheen voor Allen & Overy, Höcker en Florent. Berber deed ervaring op bij Hogan Lovells en Bergh Stoop & Sanders. Na zijn werk als legal counsel bij Endemol International, werkte Benjamin bij Versteeg Wigman Sprey en Bergh Stoop & Sanders. Naast de drie oprichters is Marjolijn Ebels verbonden aan Walden en is er plek voor een student-stagiair.

Walden Law onderscheidt zich door een liefde voor kunst, media en creativiteit en een interesse in de juridische impact van nieuwe technologie.

Walden is gevestigd in het statige NewWerktheater aan de Oostenburgergracht 75 te Amsterdam, waarin ook reclamebureau ...,staat en fine dining restaurant Coulisse zijn gevestigd.